Zdravím, chcel by som si konečne poskladať nový PC, kedže do mojho sa už neoplatí investovať. Využitie bude 70/30 na prácu s Cubase(hudobný interface)/hry. Chcel by som si natom zahrať samozrejme všetky hry podla možnosti na full detailoch pri 1080p. Kedže Cubase a pluginy v ňom papajú veeela ramky, 16GB je podmienka, takisto aj SSD disk a 2TB HDD. V podstate mám jasno v CPU,RAM,HDD,SDD.Čo sa týka GPU- rozmýšlam nad R9 280x - otázka je že či sa mi oplatí počkat, za ako dlho asi bude nová rada R9 3xx dostupná za normálnu cenu a s nereferenčnými chladičmi? MB - táto asus sa mi pozdáva, asi by som jej veril viac ako asrock, váš názor? Dalej skrinka - páči sa mi dizajn COOLERMASTER Centurion Silencio 452 ale napr. aj Zalman R1, čo by ste odporučili v podobnej cene? Zdroj by stačil evga 500B alebo radšej 600B?
Myslím, že 350 EUR za GPU je pre mňa trochu zbytočné. Skôr by ma zaujímalo, že či sa oplatí čakat na tie nové radeony. V čom je lepšia táto MB od tej Asus čo som postol? Tá coolermaster skrina nieje dobrá? Nebude hlučný ten stock chladič?