jedno ti poviem:
1. Case je pekná, ale za krásu platíš tým, že máš zakryté mechaniky panelom, čo by ma neskonale sralo, a môžeš to nechtiac utrhnúť... (zavadíš alebo tak)
2. Ak nemáš komp na stole ale pod stolom, tak sa takáto case nevyplatí trojnásobne, pretože kukať si pod nohy nebudeš "ahaaakumamkrasnucasehuraa"
3. Mambo nemá vpredu nasávací otvor, takže disky budú akosi, "teplejšie"
4. povedz prosímťa, čo rozumieš pod pojmom "kvalitná case"? lebo ak sa lepšie pozrieš, tak z kvalitného materiálu je vyrobený len ten predný kryt, celá case je vyrobená z obyčajných plechov a hnusných plastov ako "tie za 700Sk"
5. V zadu má len jeden otvor na 120mm vetrák... to síce stačí, ale ja case za 700sk mávajú 2 otvory na 80mm vetráky...
6. Krom toho, mám case za 1000 sk od ASUS, a tá je úplne dostačujúca z troch hľadisiek:
a) Má vpredu mriežkovaný otvor rovno pred harddiskami (aj tam sa dá namontovať vetrák tuším až 120mm)
b) Vzadu má dva otvory pre dva 80mm vetráky. Čo je výborné, lebo ak dám čo i len jeden 80mm vetrák tak, aby vzadu vyfukoval vzduch preč z počítača, tak dosiahnem to, že disky idú asi tak do 30 stupňov (čo sa priaznivo prejaví na životnosti)
c) nemá vpredu "elegantný" panel takže mám kedykoľvek prístup k mechanikám, a nemusím to otvárať jak cicvor
Zabudol som dodať, že je ešte jeden velký otvor priamo nad procákom
Neviem, čo viac dodať... vyjadrite sa vy
//agrashi áno, máš pravdu, u mňa je skrinka až na poslednom mieste.
Ale tá asuska čo mám nemá chybu, pretože je veľká, preistranná, má výborne vyriešené chladenie, a vnútri sa ani tak dlhá karta, ako x1900gt netlačí...
nemám rád príspevky typu N-E-R-O-Z-U-M-I-E-Š lebo ja viem čo hovorím. Nezobral by som case malú, so zle vyriešeným chladením atď... len je zbytočné vyhadzovať prachy za značku a predný panel