ta maticna doska ktoru som dal ja ma nejaky vaznejsi nedostatok? rozdiel v cenne cca 20e, jasne, nie je to nic hrozne, len sa ako laik pytam, ze ci by nestacila
evens nepoviem keby tam mal aspon to I3 ale takto uberat na procesore kvoli MB ktoru vyuzije len ak kupi novy procesor za 200 eur sa mi zda dost blbost. pri takychto specifikach ktore udal nepredpokladam ze by preferoval procesory s otvorenym nasobicom. viem ze si tam dal aj vykonnejsiu grafiku ale zabudol si este na dvd
@rybicka áno máš pravdu. už som si to aj ja uvedomil. ale to pentium zas nieje najhoršie a na nejaké to občasné hranie by v pohode stačilo. ale tak tá i3 by bola ideál a potom aj tá doska. tak či tak to je cez rozpočet, ale zas priplatiť nejakých 20 € podľa mňa nieje veľa ak sa na tom už má aj hrať.
Nema sa na tom hrat Crysis 2 na Ultra, ale bolo povedane: aj "novsie" hry na "low" detailoch a na hranie je akor dolezita grafika ako procak
Kludne zober pentium a tu lacnejsiu dosku lebo ked budes kupovat novy pc tak intel vyda uz dalsie dve pätice
tak ako povedal SNAKE_3. postačí aj pentium a tá lacnejšia doska, alebo potom tá i3 a tú lacnejšiu dosku. inak napr. pri BATTLEFIELD 3 nemá procesor skoro žiaden vplyv takže tam ide hlavne o GPU. ako minimum by som bral tú HD 6770.
asi sa trosku uskromnim, predsa len tie hry budu prilezitostne, prioritou su ine veci, takze rozpocet 400 neplanujem prekrocit, asi pojdem po tej lacnejsej MB, pentium... grafiku si este rozmyslim. Kazdopadnem dakujem za rady a nazory