TODOS píše:
Nič v zlom Pacco radšej dam prednost 4-jadraču ako dvoj.
A ty Hitman_ ešte mi vyber nejakú bezdrotovu klavesnicu aj myš do 4000 Sk lebo ta čo si vybral nie je veľmi dobra.
No poviem ti to takto,ked na tu srandu mas,tak si to kup.Urcite ja by som za procesor tolko penazii nemal.Nestoji mi to vobec zato.Do buducnosti je to lepsia volba,to priznavam,len aby potom ten vypocetny vykon Architektury Core stacil.
Pre tvoju pracu bude vypocetny E6750 optimalny,myslim si teda,ze nie je cas plytvat peniazmi a kupovat Q6600.Styri jadra su sice pekne,ale mnoho krat iba na okrasu.Poviem ti,budes mat problem zamestnat tie dve,a nie styri.
A este jedna vec.Q6600 ma TDP 105W (spotreba),co je viac ako niektorych Pentii D.Mozny problem by mohol nastat pri chladeni.Sice ta teplota nebude vysoka,avsak otacky ventilatora sa nebudu dat vydrzat.
fakt ti radim najlepsiu variantu len ty to asi nevies pochopit... a este neico ja som ti dal do tvojej zostavy aj 8800GTX (a este aj OC verzia) ktora je o dost vela vykonejsia ako HD 29OOXT
POZRI TIETO TESTY (posuvas dole sipkou) a este ti on dal ramky kingstony 667 , pritom ja som ti tam dal a-data extreme edition vitesta ktore tikaju na 800mhz a maju aj chladice..
dufam ze uz si pochopil ze by si mal zobrat moju zostavu... je to najvykonejsia zostava ktoru by si mal za 50 000 sk.. neviem co sa ti este vzdy paci na hitamovej zostave no ta je prave najnevyvazenejsia.. slabe ramky, extra silny procak, stredna grafa..
dufam ze uz si pochopil.. ked nie tak urobis s tou hitamnovoh zostavou obrovsku chybu,, zbytocne utratis vela penazi za malo vykonu..