inak co znamena cpu bottlenecking? silno rozmyslam ci si fakt priplatim za aspon i5 alebo necham to na tej i3-ke, kedz uz by som uvauoval nad i5 tak aky?
to znamena že procak je pomaly a brzdi ti grafiku , tym padom nemožeš využiť 100% vykonoveho potencialu danej karty... kludne aj najlacnejši i5 3350P alebo potom ten ktory som ti navrhol do tej zostavy na gigastore. ten drahši ma k dobru integrovanu grafiku , čo ti sice može byť jedno ale može sa ti zisť keby si napr. musel niekedy reklamovať externu grafiku , neostal by si tym padom mesiac bez pc ale mohol by si dočasne fungovať na tej integrovanej v pripade potreby...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO