Ahoj,
chcel by som niečo vyskladať pre seba a rodinku. Niečo na čom sa bude dať aj zahrať.
Moja predstava je do 900€ teda PC a monitor , najlepšie keby mi niekto aj pomohol resp. niekto kto by mi PC navrhol, poskladal ( samozrejme za patričnu odmenu
)
Na eshopoch typu alza sa mi zda vela komponentov predraženych. Preto sa obraciam na Vás skusenejšich v tomto smere.
Na bazoši som našiel kvantum inzeratov o tom ako niekto posklada PC a tak. Len akosi sa mi to nepozdava, teda nechcem aby ma niekto obtiahol
Niesom odbornik hraval som velmi davno WOW, dotu, WOT a nejake budovatelske strategie typu ANNO.
Ak by mi niekto vedel navrhnuť nejaku zostavu aj spolupracu bol by som naozaj vdačný. Som z okolia Ružomberka, do 50km sa viem dostaviť pokecať
prebrať to.
Za odpovede rady, a pomoc vopred dakujem.
Teda čo som pozeral podobnu zostavu tu na fore tak sa mi to celkom takto pačilo. Ale je to moj lajicky pohlad. Ak niečo prosim vyvedte ma z omylu.
Skusil som navrh čo tam chalani pisali :
CPU: Intel Core i5-7500 + chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224.
Doska: Gigabyte B250 D3H
GPU: Asus dual RX 480 OC 8gb
Ram: 16GB DDR4 - 2400 MHz Crucial Ballistix Sport LT White CL16 DR x8 DIMM
Disk: Crucial MX300 275GB ssd, plus disk by som vybral z NTB terovy a ten použil zatial neskôr by som ho vymenil za rychlejší.
Zdroj: Zalman ZM600-LX
Nejaku napalovačku : ASUS DRW-24D5MT
Skrinka: Zalman Z1 NEO
Teda stale čakam či sa niekto k tomu vyjadrí