Stare drevene 5.1 asi nejake home 250v
Cierno hnede a velkym subwoferom na dialkove-hlasitost
A keby zatial teraz neriesim grafiku isliel by synovi minecraft na ten integrovanej hd4600? Na truck simulator 2 ale moze asi potom zabudnut
http://www.czc.cz/genius-sw-5-1-home-th ... 84/produkt taketo nejake len asi moje nejaka starsia verzia kedze ich mam uz asi 7 -8 rokov
Dufam ze neznicim s nimi dosku kedze uz maju nejake tie roky a samizda ze sub.mi uz nehra mozno aj tou starou doskou.A ten moj monitor bude na tu novu zostavu zatial stacit?
Poprosim o rady
Ostanem asi pri tom intel xeon a vynecham zatial ssd ktore mozem potom hocikedy dokupit a nahodit ci? Vychadza mi to 819€ dokopy. Moze to byt tak? Konecna zostava ako je tu spominane?
// Spojený príspevok Pon 31.03.14 22:58Chcem sa opytat nebolo by lepsie zobrat nejaky intel s technológiouHyper-Threading s gradickym cipom ked by mi nahodou odisla grafika aby som mohol zatial dalej fungovat nejaka nahrada za ten xeon vykonostne rovnaky plus lepsi napr ci sa oplati priplatit a zobrat rovno uz nejaku i7?
Philipos píše:
medzi xeonom a i5 istý rozdiel bude, ale ne až tak veľký, aby si to nejak veľmi pociťoval, k tej tvojej práci ti bude i5 úplne postačovať