Ktora varianta by bola pre mna vhodnejsia? Ak by som zobral tu 2. variantu tak by mi tam ostala rezerva aj na nejaky SSD disk. Mozete kludne hodit aj Vase navrhy necham si poradit.
ak planujes robit aj s 3D programom ptm AMD FX 8320 ak to bude len obcasne modelovanie tak ta i5 je naj volba, planujes taktovat? monitor by som bral uz s IPS panelom zivsie farby, lepsie uhly, nejaku 23"
tie 3D programy nie su az tak narocne aby potrebovali 8 jadro ... a taktovat planujem, takze kludne mozes navrhnut aj nejaky chladic len aby som sa zmestil do tych 900eur...mozes odporucit aj nejaky IPS monitor (nie prilis drahy )
hm tak ked chces usetrit na monase ptm jedine 22" a co sa tyka taktovania, v tejto cene sa neoplati 3570K na ukor grafiky lebo 3470 ma len o nieco mensi vykon... na druhej strane sa neoplati ist do AMD lebo aj po pretaktovani je menej vykonny ako ta 3470 takze aky mas nazor?
tak ptm takto presne ako si to vyskladal, da sa usetrit na tych RAM ale inac tam nic ine neostava plus ti treba chladic ale nie z Gigastore, lebo nemaju tam poriadny
potreboval by som poradit pri vybere GPU, PSU a taktiez ci je dobra MB popripade mozete navrhnut alternativu ale poprosim aby som nemusel prekracovat rozpocet kedze uz teraz som ho prekrocil o cca 40EUR
To mas jedno su to prakticky identicke karty v spotrebe aj oc aj hluku, tie desatinne ciarky v spotrebe aj po oc su lepsie pre vapor-x ale hore dole 1 ci 2 watty je uplne jedno
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie