prosím o radu pri výbere komponentov do PC na občasné hranie... Ide o PC hlavne na "domáce" použitie + sem tam hry... cenu by som nechcel nejako zvyšovať, toto je viac-menej maximum, ale ak by bolo niečo výhodnejšie, resp. vhodnejšie, dám si poradiť. P.S. Komponenty som poskladal len z Alzy, čiže výhodnejšie ceny budem hľadať neskôr, zatiaľ ide len o konfiguráciu v tejto cenovej kategórií, t.j. pomer cena/výkon, ďakujem.
Rozpocet je +- 500 €, ale prilis to navysovat nechcem. HDD pozriem nejaký iný, ta doska ma nejakú chybu, resp. niečo, čoho by som sa mal vyvarovať pri hladani inej? Win + monitor mam, ide len o pc Ďakujem za rady
tak som to trochu popozeral a uvažujem, že namiesto r9270 dám grafickú - ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 https://www.alza.sk/asus-strix-gtx750ti-oc-2gd5-d2144166.htm , približne rovnaká cenová kategória, no nenašiel som na ňu príliš veľa benchmarkov... na r9270 ma trochu naplašila spotreba, niekde som čítal, že je asi 3x vyššia ako pri gtx750ti.... viete mi niekto k tomu poradiť?