Z hľadiska dizajnu nič moc.. v podstate jednoduchá stránka, ktorá však svoju informačnú úlohu určite splní.. určite by sa však s ňou ešte dalo vyhrať.. (ale nie preháňať s kdejakými efektami, to radšej nechať tak ako je..)
_________________ Intel E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | Asus Maximus Formula | Corsair 2x2GB DDR2-800 TWIN2X C4DHX | Asus ENGTX285/HTDP/1GD3 | 3x WD6400AAKS + 2x WD10EADS GP (RAID0) | Samsung 223F | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731
Nic prevratne, obycajna stranka, svoju funkciu splni na 99%, prijemny design, neodstrasujuce. Takych stranok je vela a gratulujem k zaradeniu tvojej k ostatnym
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Snahou je uputat prezerajuceho na obsah a kvalitu sluzieb, nie na menu. Myslim ze 99,9% ludi vie z po stranke sa pohybuje hlavne cez menu a nemyslim ze tu by bol problem ho najst. Okrem toho zvacsenie fontu by malo za nasledok ze to menu by nepeknym sposobom zasahovalo pod/do fotky toho penzionu v niektorych jazykovych verziach.
No pozor ..ale je chyba keď má niekto problém sa na stránke zorientovať!! Ty nemáš upútať len HOME strankou . Problém nájsť nie , ale menu by ti malo s časti byť do očí.
Je to akože dobré len to niejak dolaď.
_________________ ... no tak tu preistotu nenapíšem nič ...
asi tak 3/10:
1, prilis vela tmavej
2, nic moc ako podľa mňa to vyzerá ako priemerný template ...
3, celkovo ma tam niečo ruší a vadím i ale škoda že neviem povedať čo, určite by pomohlo, asi to bude fontom a farbami ...
mňa to nejak nenadchlo ale ako píšu úplne základný účel to splnilo ale mŕtve farby ... tak to vidím ja ...