Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať kúpila som si nový notebook. V predajni som im spomínala občasnú prácu s programami ako je Sony Vegas a Photoshop CC. Chcela som od nich aby mi poradili nejaký notebook a ako jednu z požiadaviek som uviedla že chcem používať Photoshop CC 2014 s funkciu 3D čo má a Sony Vegas pro 13. A povedali mi že to v pohode bude postačovať na prácu čo som spomínala(tento notebook). No a ten notebook mi v pohode utiahne Sony Vegas
"ale" ten Photoshop len s časti. Vždy keď Photoshop otvorím tak mi ukáže toto:
A používam notebook
ACERModel: Swift 3 (SF315-51-56XV)
Operačný systém: Windows 10 64bit
Procesor: Intel Core i5-8250U, 1.6 GHz, štvorjadrový
Operačná pamäť: 8GB DDR4 Memory OB + N/A(nejde rozšíriť)
Uložisko: 512GB SSD M.2 + N (volný slot SATA)
Displej: 15.6" FHD IPS LCD (panel s gorila sklom)
Grafická karta: Intel UHD Graphics 620
Prosím vás je nejaká možnosť ako využívať Photoshop CC 2014 tu naplno ?
Pretože čo som čítala aj požiadavky na Photoshop tak tam bolo že 8 GB RAM sa odporúča a myslela som si že keď je to novší model notebooku tak nebude mať problém s tým starším Photoshop-om. Sony Vegas to utiahne v pohode ale Photoshop nie.
Je nejaká možnosť ako na to ? Alebo by som mala vymeniť grafickú kartu ? Aj keď neviem či je to možné v tomto prípade. A ak nie tak čo mám robiť potom ? Je tam šanca že pôjde využívať ten Photoshop s
3D naplno ? Alebo je chyba na mojej strane s tým že by som mala niečo do inštalovať napr. nejaké ovládače alebo tak? Alebo čo mám robiť ?
(No popravde ani neviem či je chyba v tej grafickej karte alebo nie...)
Ale za odpovede(a dúfam že nejaké rady) ďakujem.