bry den,
mam taky zaujimavy problem, pokusim sa ho co najlepsie popisat.
Na stranke, po vyplneni formularu a potvrdeni sa AJAXom pod tymto formularom generuje vysledok (spracovane udaje a pod...).
Problem mam v tom, ze vysledok neakceptuje kodovanie - resp. ked tam napisem : č, á ...a pod...ukaze to ako otazniky a pod (pricom hlavna stranka to bere vpohode - dokonca som skusal kodovanie nastavit aj v stranke generovanej ajaxom - malo to vlastny head, body atd...ale to mi pride ako hlupost)
dalsi problem, skor tehcnicky je, ze na stranke mam rozbehane nieco taketo
Kód:
http://plugins.learningjquery.com/cluetip/
jquery na zobrazovanie helpu
na hlavnej stranke vsetko funguje ale ked si ajaxom nieco vygenerujem - resp. to co som popisaoval hore - tam uz nefunguje
v tomto pripade, riesenie mi pride problematicke kovli tomu, ze hlavna stranka obsahuje javascriptovu funciu document.ready, kde sa vsetky prvky s urcenou nastevou classou nastavia na help - resp. vsetko co ma napr. class="help" bude vyxerat tak, ze ked clovek na to pride mysou rozbali sa mu help...
no po vygenerovani obsahu ajaxom, tiez na tento obsah treba zavolat tu istu funkciu
takze v skratke otazky :
1 - ako nastavit kodovanie pre obsah, generovant ajaxom (resp. da sa to vyriesit tak, ze sa nastavi html, head, body a vsetko potrebene - pricom toto mi nefungovalo, takze v tom bdue nejaky hacik)
2 - ako zavolat na novy obsah funkciu, pre aplikaciu jquery cluetipsov
(tu som sa uz snazil phpckom zavolat javascriptovu funkciu , ktora obsahovala to co, document.ready funkciu - bezuspechu)
ak by ste mi vedeli pomoct, alebo ma trosku navigovat ci nasmerovat niekam...budem velmi vdacny