Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 03.02.13 Prihlásený: 03.03.21 Príspevky: 9 Témy: 2 | 2 |
Zdravim mam forum v php ked sa prida prispevok je tam poced odpovedi a zobrazenia zobrazenia mi idu ale poced odpovedi stym si neviem rady. Za odpovede dakujem [background=red]//opravena ta hrubka - janof[/background]
|
|
Registrovaný: 17.07.11 Prihlásený: 29.12.20 Príspevky: 1516 Témy: 3 | 3 |
Zisti počet odpovedí a zobraz ho. Pri tak chabom popise sa nič viac napísať nedá.
_________________ Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám! |
|
no to je pekne tak mam v databaze spravene tabulky categories, topics, a posts v topics mam id, category_id, topic_title, topic_creator, topic_last_user, topic_date, topic_reply_date, topic_views, nemam ziadni kod na zobrazenie poctu odpovedi je tam len 0.
|
|
Počet odpovedí získaš cez SQL pomocou funkcie COUNT. Tá tabulka posts, to sú ako odpovede? Ak áno, tak nejako takto to bude vyzerať (uprav si to pre svoj účel) Kód: SELECT COUNT(post_id) FROM posts WHERE post_id = $hladane_id
_________________ Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám! |
|
no mam tam Kód: $topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>0</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>"; $views zobrazuje pocet zobrazeni a predtim 0 nusim nahradit ale neviem cim cely script je Kód: <?php include_once("connect.php"); $cid = $_GET['cid']; if (isset($_SESSION['uid'])) { $logged = " | <a href='create.php?cid=".$cid."' class='button'>Vytvorit temu</a>"; } else { $logged = " | Na vytvorenie temy je potrebne sa <font color='#106CB5'><b>Prihlasit</b></font>!"; } $sql = "SELECT id FROM categories WHERE id='".$cid."' LIMIT 1"; $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error()); if (mysql_num_rows($res) == 1) { $sql2 = "SELECT t.id, t.topic_title, t.topic_views, t.topic_date, u.username as topic_creator FROM topics t JOIN users u ON t.topic_creator= u.id WHERE category_id='".$cid."' ORDER BY topic_reply_date DESC"; $res2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error()); if (mysql_num_rows($res2) > 0) { $topics .= "<table width='100%' style='border-collapse: collapse;'>"; $topics .= "<tr><td colspan='3'><a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a>".$logged."<hr /></td></tr>"; $topics .= "<tr style='background-color: #106CB5';><td> <font color='#FFF'>Nazov temy</font></td><td width='100' align='center'><font color='#FFF'>Odpovedi</font></td><td width='100' align='center'><font color='#FFF'>Zobrazene</font></td></tr>"; $topic .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td><tr>"; while ($row = mysql_fetch_assoc($res2)) { $tid = $row['id']; $title = $row['topic_title']; $views = $row['topic_views']; $date = $row['topic_date']; $creator = $row['topic_creator']; $topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>0</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>"; $topics .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td></tr>"; } $topics .= "</table>"; echo $topics; } else { echo "<a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a><hr />"; echo "<p>V tejto kategorii nie su k dispozicii ziadne temy.".$logged."</p>"; } } else { echo "<a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a><hr />"; echo "<p>Pokusate sa zobrazit kategoriu, ktora este neexistuje."; } ?>
Naposledy upravil WladinQ dňa 10.12.2013 13:02, celkovo upravené 1
|
|
Kód daj do tagu CODE, prosím, inak sa mi to ani nechce pokúšať čítať.
|
Registrovaný: 03.02.13 Prihlásený: 03.03.21 Príspevky: 9 Témy: 2 | 2 | |
No a kde je teda problěm? Návod som ti dal, ak rozumieš svojmu kódu, tak nemôžeš mať problém to tam napasovať. Vo výpise tém (v tom while cykle) len pridaj ďalšie volanie mysql_query s tým selectom, čo som ti napísal. Miesto $hladane_id tam v tomto prípade dáš $row["id"]
|
zapisal som to Kód: while ($row = mysql_fetch_assoc($res2)) { $odpoved = mysql_query("SELECT COUNT(post_id) FROM posts WHERE post_id =$row['id']"); $tid = $row['id']; $title = $row['topic_title']; $views = $row['topic_views']; $date = $row['topic_date']; $creator = $row['topic_creator']; $topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>".$odpoved."</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>"; $topics .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td></tr>"; } a nic
|
|
No to je samozrejme blbosť, pretože čo vracia funkcia mysql_query? A prepísal si vôbec potrebné názvy v query tak, aby to sedelo na tvoju databázu?
|
Šmária to mi jednoducho nemôžeš napísať ten blbý kód a nemusíme tu šaškovať ako idioti ? napísal som ti čo mám v databáze.
|
|
Registrovaný: 05.04.11 Príspevky: 1693 Témy: 50 | 50 Bydlisko: Žilina, Pop... |
To máš nejaké pomýlené nie ? Kde si ako na fóre, kde platíš ľuďom aby ti robili veci ? A to čo ti BX napísal hovorí za všetko, ak si to tak napísal, asi nerozumieš tomu kódu čo si tu dál ty ..
Naposledy upravil XOLOO dňa 10.12.2013 15:15, celkovo upravené 1
_________________ rMBP 13 2015 iPhone 7
|
|
WladinQ píše: Šmária to mi jednoducho nemôžeš napísať ten blbý kód a nemusíme tu šaškovať ako idioti ? napísal som ti čo mám v databáze. Ja som ti napísal ako to opraviť. To ty tu šaškuješ ako idiot.
|
Registrovaný: 03.02.13 Prihlásený: 03.03.21 Príspevky: 9 Témy: 2 | 2 | |
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
|