Zdravim priatelia. Mam jeden velky problem ktory uz neviem vyriesit asi 3 mesiace. Pouzivam phpmailer 1.73 na posielanie mailov lenze mam 37 000 registrovanych uzivatelov. Ked mailer dam cyklu tak mi skript prejde 37 tisic krat ale neposle ich. Z coho usudzujem ze problem bude asi v tom ze mi to server zablokuje zrejme. Neviem ako to zautomatizovat - pocul som o nejakom crone ale vobec neviem ako to funguje. Skusal som nastavenie aj cez smtp ale napr. google mi dovoli poslat 300 mailov za hodinu co po prepocte vypliva, ze by mi ich dokazal poslat za 5 dni a to je dlha doba, potreboval som s tym pomoct a uz fakt neviem ako najidealnejsie by to bolo ak by to trvalo 1 max 2 dni pretoze sa jedna o newsletter. Najskor som to riesil tym sposobom ze som dal do adresata 1000 uzivatelov ale tym padom kazdy vidi emailove adresy a to je porusenie ochrany udajov takze tak to nemoze byt potom som to skusal ako bcc ale to mi niektory mailovy klienti brali ako spam. Ak sa niekto najde kto by mi vedel poradit ako poslat v priebehu dajme tomu 1000 mailov za hodinu aj to by mi pomohlo. Telo mailu ako aj subject sa nemeni len adresat. Uz som sa pytal aj nejakych php-ckarov kamaratov ktory su dobri ale zatial kazdy z nich sa na mna pozeral ze ci mi neje** ze chcem posielat tolko mailov. Proste mam tolko zakaznikov a ty chcu dostavat novinky a uz neviem co si mam s tym pocat. Raz som dokonca musel posielat maily po 100kach lebo som ich musel rozposlat a to mi teda trvalo par dni lebo som zatial na lepsi sposob neprisiel. Dakujem za kazdu radu alebo odkaz kde sa mozem o tomto docitat viac lebo fakt uz neviem ako si pocat.
|