mno takze na 1 to aj mne prislo na um ale som teda v DB nastavil UTF8 sk ale stale to robi
2. mno ked sa da phpmaileru emailova adresa ktora neexistuje tak sa ten mail neposle a vypise to som teda ja to tak spravil ze vypise ze je chibny mail lenze ono to posiela mail az ked sa uz vsetky podmienky odkontrolovali a kontrolu spravnosti emailu robi neaka funkcia v phmaileri ja takunapisat neviem ze by som si to sam este aj pred tym odkontroloval potom by sa to vyriesilo lenze to neviem
3 som nepochopil ja akoze oni su teraz akoze divny ze to zakazali pretoze sa to nemusi
bo mne by tiez vyhovovalo keby to spristupnia musim im asi napisat na php5.sk a tu je ten kod registracie
Kód:
if (!empty($_POST)) // uĹľ se odeslalo
{
if (prezyvkavdb($_POST["prezyvka"], $link)) echo "<span style=\"color:red;\">Zadaná prezývka je už registrovaná!</span>";
elseif (celemenovdb ($_POST["celemeno"], $link)) echo "<span style=\"color:red;\">Uvedene meno je už registrovane!</span><br>";
elseif (!JeEmail($_POST["email"])) echo "<span style=\"color:red;\">Nezadali ste platný email!</span><br>";
elseif (emailvdb($_POST["email"], $link)) echo "<span style=\"color:red;\">Na tento email je už registrovaný jeden užívateľ!</span><br>";
elseif ((strlen ($_POST["prezyvka"])>30) | strlen ($_POST["prezyvka"])<4)echo "<span style=\"color:red;\">Prezývka musí mať od 4-30 znakov!</span><br>";
elseif ((strlen ($_POST["heslo"])>40) | strlen ($_POST["heslo"])<3) echo "<span style=\"color:red;\">Heslo musí mať 4-40 znakov!</span><br>";
elseif (($_POST["heslo"]) !== ($_POST["heslo_overenie"])) echo "nespravne heslo!!!!!!!!!!!!!";
elseif (empty ($_POST["bydlisko"])) echo "<span style=\"color:red;\">Vyplnte bydlisko!</span>";
elseif (empty ($_POST["rocnik"]) || !(ereg("^(19)|(20)[0-9]{2}$", $_POST["rocnik"])) || $_POST["rocnik"] > date('Y')) echo "<span style=\"color:red;\">Nezadali ste platny datum narodenia!</span><br>";
elseif (strlen ($_POST["rocnik"])>4) echo "<span style=\"color:red;\">Rocnik musi mat 4 znaky v tvare \"yyyy\"</span><br>";
elseif (empty ($_POST["suhlasreg"])) echo "<span style=\"color:red;\">Musite chciet stat sa clenom SMTBT!</span>";
else
{
// kontolou jsme prošli
// poděkujeme uživateli
$BudemeZobrazovat=false;
mysql_query ("insert into uzivatelia (prezyvka, heslo, celemeno, priezvysko, email, bike, bydlisko, avatar, rocnik) values ('".$_POST["prezyvka"]."', '".$_POST["heslo"]."', '".$_POST["celemeno"]."', '".$_POST["priezvysko"]."', '".$_POST["email"]."', '".$_POST["bike"]."', '".$_POST["bydlisko"]."', 'img/hair.jpg', '".$_POST["rocnik"]."');", $link);
/*echo "Dakujeme za Registraciu teraz sa mozete <a href=\"prihlasenie.php\">prihlasit</a>"; */
.... php mailer a potom ide este co je sucast phpmaileru
Kód:
if(!$mail->Send()) {
echo 'Registracia nebola dokoncena! Pravdepodobne ste zadali zlu emailovu adresu!<br><br><a href="registracia.php">Registracia</a><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>';
} else {
echo '<span>Dakujeme za Registraciu ktora prebehla uspesne teraz sa mozete<br> <a href="prihlasenie.php"><b>P</b>rihlasit</a>.</span><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>';
}
please help teda ete skosim nastavit znakovu sadu samotnemu php