Caute. Hanbim sa lebo som si do dosral asi (urcite) sam. Vravim si ze nechcem hltit windows zbytocnostiami ale ze jednu peknu temu by som si tam dal. Windows 7 x64 bit. Nasiel som peknu a velmi komplexnu temu s tematikou Lord of the Ring. Docital som sa tam ze na Win7 to take jednoduche s temami nie je (ak cete menit aj frame, hento blo proste ine prerobene aero, start ikonka ina, lista ina, ramiky ine...) Mal som v plane tak pozriet ako to cele vyzera, podla obrazky fantasticky. Ale nakonec ze kaslat to ostanem pri klasike. Tak som to vcera nejako vymazal, siel spat. a Ked pustim PC, resp notebook rano tak ma pusti len do prihlasovacieho okna a po prihlaseni tmava obrazzovka, proste PC ide ale nejde explorer a vyhodi toto: (stlaenim ctr+alt+delete ma hodi samozrejme tiez do prihlasovacieho okna a ked dam volnu spravca uloh to iste)
pri hocijakej aplikaci typu exe
(a ako prve mi vyhodi ineco s- Aston.exe - Application Error)
taskmgr.exe - Application Error
explorer.exe - Application Error
The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.
Som pouceny neskusat blbosti ale neviem co s tym, v nudzovom rezime to iste. Podla vsetkeho sa poskodili subory shell shellsystem.dll , resp viem ze s tymi sa nieco robilo...dakujem
|