Zdravicko,
trosku ozivim topic. Dnes poobede zacal pistat aj mne, pravdepobne HDD. Zacítil som pomerne výrazné spomanie NB.
Je to tiež ASUS jeden z novších, model narychlo neviem.
Po pár hodinách začal HDD hučat (skor prskať alebo niečo na ten spôsob, nedokaem to opisat. Dosť hlučne. NB sekol, a ked som ho vypol a zapol už nenabehol. Asi 20 minut mi šla bootovacia obrazovka Win 7, potom čierna plocha s kurzorom, ale po dalších XX minutách som to vypol.
Ked som dal možnosť obnovit systémove subory pri štarte, a kontrolu suborov, tak to napisalo že sa systém nemoze spojit so zariadením pripjením k PC. a to tak že napísalo 2 slova, v polovici 3. slova seklo, po pol mite napisalo dalsie slova, a píše stále už asi 1/4 hodinu
Neviem čo tomu je zajtra hned rano idem do servisu, kedže ide o pracovný NB tak strata dát by dooosť bolela kedže nemám zálohu ....
(z toho dôvodu nemám čas čakat na reklamaciu a jej vybavenie... no uvidim čo mi povedia.))
Ešte k tomu kedy sa to stalo. Mal som spustenú jednu aplikáciu (hru
) a v tom došla batéria, než som stihol zapojiť kabel, NB sa vypol (alebo prepol do režimu spanku?), no ked som ho zapinal tak už pištal, a ako som písal hore, 20 minut načitaval Win7 (obvikle 5 sekund), a potom to čo som písal hore...
Zostáva mi len modliť sa aby sa nestratili data na HDD, lebo ak hej ...