Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 18.10.09 Príspevky: 8415 Témy: 109 | 109 Bydlisko: Žilina |
HDD Seagate v podpise by som potreboval vlozit do nejakeho boxu, ktory by bol skoro cely uzavrety. Nepotrebujem HDD odhlucnit od vibracii a podobne, v tomto je disk vyborny..potrebujem utlmit jeho piskot co najviac. Cenu zatial neuvadzam, pretoze netusim kolko taka sranda moze stat.
Nasiel som toto http://www.tichepc.sk/Scythe-Himuro-SCH ... l?arg1=001 . Co na to vraviete? Dobre, ze sluzi aj ako pasivny chladic, pretoze za 5,25 poziciou nemam vetrak
idealne z asbisu, potom alza a tichepc
|
|
Registrovaný: 29.03.09 Prihlásený: 16.11.24 Príspevky: 4063 Témy: 120 | 120 Bydlisko: Banská Byst... |
jedno s tych lepsich rieseni,takze mozes vyskusat, ale to ze piska disk je nejaka vyrobna vada alebo ako? viem ze kamarat mal tiez dost zle skusenostami s tymi baracudami tak presiel na WD-samozrejme posahat sa moze kazdy ale ked si si vsimol ze zacina piskat mal putovat na RMA alebo na nejaky servis-neviem. toto by mi asi vadilo dost.
ja mam doma toto niekde v supliku, ale nepouzivam to nakolko mam teplotu HDD max 37-38 stupnov a nehucia nejak a pred HDD tiez nemam fan.
http://www.tntrade.sk/silverstone-sst-f ... 12751.html
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB |
|
ja som nad reklamackou uvazoval a myslim si ze by reklamaciu neuznali. Ten piskot nie je az taky velky a predajca negarantuje ticho. (umelo sa mi ten HDD likvidovat nechce) Pisti to, ale niektorym ludom to ani nevadi (je pravda ze ten pc pouzivam iba ja, takze ostatni to nemaju az tak odpocuvane), zalezi na tom, aky je clovek citlivy na vysoku frekvenciu. Zaujimal by ma ten box, ci je v dobrej cene a ci taky vlastne je. Popravde som box proti piskaniu este nevidel
//edit: ten co mas ty, ma z predu sietku, to by bolo este viac pocut to pistanie
nemozem najst fotku zo strany kablov (pri tom co som ja postol), ak je to tam vyriesene nevedno
|
|
Registrovaný: 30.07.07 Prihlásený: 26.10.24 Príspevky: 3847 Témy: 372 | 372 Bydlisko: Zvolen |
Colin McRae píše: jedno s tych lepsich rieseni,takze mozes vyskusat, ale to ze piska disk je nejaka vyrobna vada alebo ako? viem ze kamarat mal tiez dost zle skusenostami s tymi baracudami tak presiel na WD-samozrejme posahat sa moze kazdy ale ked si si vsimol ze zacina piskat mal putovat na RMA alebo na nejaky servis-neviem. toto by mi asi vadilo dost. ja mam doma toto niekde v supliku, ale nepouzivam to nakolko mam teplotu HDD max 37-38 stupnov a nehucia nejak a pred HDD tiez nemam fan. http://www.tntrade.sk/silverstone-sst-f ... 12751.html
Toto ti na RMA nevezmú, u Seagate je to skoro pravidelný jav a WD tiež nie je ničím výnimočným.
Stačí v princípe hocijaká krabica, nakoľko HF vlny sú smerové. A hlavne sieťka na skrinke je najhoršie čo môže byť pre toto.
|
|
mam skrinu akasa zen, takze je cela uzavreta a nie je tam ziadna sietka...a nevies poradit nejaky box..kludne aj lacnejsi ako 20€..predsalen disk stal 38€ a tolko sa mi do neho vrazat nechce
|
|
Registrovaný: 30.07.07 Prihlásený: 26.10.24 Príspevky: 3847 Témy: 372 | 372 Bydlisko: Zvolen |
Lacnejší ako Himuro asi nie, skús popozerať ešte napr. Acutake.
|
|
Registrovaný: 12.01.09 Prihlásený: 04.02.24 Príspevky: 1596 Témy: 29 | 29 Bydlisko: Spišska Belá |
mne píska seagate v počítači už 2 roky a ide, a ked zavrem skrinku tak to takmer nepočut
_________________ "Nikdo nebude nikdy potřebovat více než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981) |
|
Milan.H:jasne ze ide, ten disk ide tak, ako by mal, toto je jediny problem a pre mna dost zasadny
tommy1104: Z Acutake som nasiel len toto a stoji len o 3€ menej. Nemaju ho ani v tichepc, tkaze je asi Himro lepsi. http://www.alza.sk/pasivni-antivibracni ... 100476.htm ..tak som prebehol alzy aj tiche pc a hiomro je najlacnejsi a odporucany, takze asi mame vitaza.
|
|
Registrovaný: 29.03.09 Prihlásený: 16.11.24 Príspevky: 4063 Témy: 120 | 120 Bydlisko: Banská Byst... |
tak to mam teda stastie ze mam WD od mojho pocitacoveho praveku,lebo este ani jeden co som mal nepipol. vravim tu sietku co mam som nekupoval to mi niekto dal vymenou za ine komponenty takze som to ani nemal nainstalovane.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB |
|
Milan.H píše: mne píska seagate v počítači už 2 roky a ide, a ked zavrem skrinku tak to takmer nepočut
To nie je funkčná vada. Je veľká pravdepodobnosť, že ložisko, keď sa hýbe (aj keď je fluidné, napriek marketingu ...), tak bude vydávať zvuk. Ale nerozoberal som to nikdy (fyzicky) a ak je chyba v motorčeku, tak to by ma udivilo viac ... ale taký disk je 100% funkčný.
Tak potom Himuro.
|
|
Registrovaný: 18.10.09 Príspevky: 8415 Témy: 109 | 109 Bydlisko: Žilina | |
Ak riešiš len pískanie, tak pomôže. Ale je pravda, že odvibrovanie a pod. mu moc nejde - lenže o to tebe nejde.
|
|
cisto len piskanie, nic ine!
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Acer Aspire ES1 13, Samsung Galaxy S8, Lenovo K6 |
|
pon vlozeni seagate barracuda 7200.12 do himura som maximalne spokojny, disk ani nepipne, skoda ze piska (pripadne nepiska, ale vydava nejaky zvuk) monitor ...co to ja mam za citlive usi
dik za rady ohladom toho boxu
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
|