Mam problem s mechanikou Plextor 712-A.
Popis problemu:
S pribudajucimi druhmi a znackami DVD RW medii a nesledne ich kupov moja mechanika na niektore znacky odmietala palit, mazat (proste nero vzdy vybafol nejaku hlasku). Isiel som na stranku plextoru postahoval som vsekty firmware postupne ako boli vydavane.
Potom som ich zacal postupne prepalovat.
Mechanika bola zakupena s firmrerom 1.01.
Prepaloval som ich postupne: 1.02, 1.03, 1.04, 1.05.
Po kazdom prepaleni som restaltol komp a skusal zapisovat na tie DVD RWcka. Vsetky bezali na pocudovanie dobre. Takze som bol vysmiaty. Az do dnes!
Prisiel kamos s dvoma DVD RWckami, ze napal mi toto a hento lebo u mna to nejde (ma nejaku novu NEC). Bachnem do mechaniky a to iste - ani
.
Tak si hovorim prepalim opat firmware (opat som isiel postupne a po kazdom prepaleni som skusal zapisovat na to RWcko).
Dopadlo to tak ze som skoncil na poslednom vydanom firmware a DVD RWcko napocudovanie valilo krasne. Kamos odislie vysmiaty a mna div ne
.
Idem si napalit CD a najvyssia ponukana rychlost je 4x.
Predtym na tie media islo palit 24x.
Co s tym? Je to nejaka chyba vo firmware?
P.S.: Urolil som aj taky mini pokus a prepali som firmware opat na ten povodny a isiel som postupne a prisiel som na to, ze az po 1.05 to bude palit 24x a od 1.06 po 1.09 uz len 4x.
Da sa tento problem nejako vyriesit?
Ci bachnut mechaniku do kosa a kupit new? Alebo cakat na dalsi firmware (ktory uz nemusi byt)?