Program na výpočet dĺžky prepony v pravouhlom trojuholníku. Načíta dĺžky dvoch odvesien a na obrazovku vypíše dĺžku prepony. Vstupné údaje sú reálne čísla. Na výstupnej obrazovke bude toto:
Zadaj odvesnu a... xxx
Yadaj odvesnu b... yyy
Prepona trojuholnika je ... zzz (vystup z dvomi desatinnymi cislami
.Dik
_________________ CPU:Intel Core2Duo E6750 2.66ghz + Ac freezer 7 PRO MB:MSI G31M3 F VGA:GeForce 8600GTS 512MB RAM:2x 1GB 677mhz kingston Zdroj :TAGAN 500watt
no a čo? čítal si vôbec pravidlá? "žiadne vypracúvanie domácich úloh". ak to potrebuješ a nevieš urobiť, maximálne môžeš napísať inzerát do príslušnej sekcie a ponúknuť za to finančnú odmenu
to je to isté, neprejavil si ani náznak vlastnej iniciatívy, žiaden vlastný kód, nič. škola je na to, aby si sa dačo naučil, nie nato, aby si chodil po fórach a prosíkal profesionálnych programátorov, aby sa ti zaoberali takýmito prkotinami
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať