idem hned k téme : Pred týždňom mi nešlo spustiť program GeForce Experience tak som hľadal všade po nete a YouTube ako to opravit a našiel som na officialnej stranke Nvidie že musím odinštalovať všetky produkty od Nvidie kt. mám v kompe a znova nainštalovať daný program, tak som to urobil a počas inštalácie najnovšej verzie Nvidia game ready drivers (v388.71) mi to napísalo že Inštalátor NVIDIA zlyhal a kedže som nemal čas tak som z dobrým pocitom že to nainštalujem na druhý deň vypol komp. Na druhý deň som zapol komp. a hned po zapatí monitora som mal malú premietaciu plochu ( mam na monitore čierne okraje) a ešte k tomu mi nefunguje zvuk...
Skúsil som kopec spôsobov ako to opravit, monitor mam zapojeny cez HDMI a ked ho zapojim cez VGA čierne okraje zmiznú ale zasa sa mi nezobrazujú žiadne súbory na ploche...
Keď zapojíš cez VGA je plocha prázdna pre to, že je to SEKUNDÁRNY monitor. Môžeš skúsiť ešte raz odinštalovať driver, spustiť Správcu zariadení (devmgmt.msc) a BEZ REŠTARTU dať "zisťovať zmeny hardvéru" - pri troche šťastia si Windows natiahne ovládač z netu. Alebo znova odinštalovať a inštalovať, možno starší driver pôjde správne.
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Cez správcu zariadení som to už skúšal (NVIDIA - Display - 10/27/2017 12:00:00 AM - 23.21.13.8813 – Chyba 0x800706be) a stiahnuť starší driver mi takisto nejde (viacero ľudí má ten istý problém čo ja) dnes som si všimol aj veľký pokles FPS v hrách a ked sa snažím nájsť moje GPU v správca zariadení > display adapters mi to píše nejakú Intel HD Graphics 4600 a Microsoft Basic Display adapter ale pokial kuknem moje GPU cez dxdiag tak mi to ukazuje moju Nvidiu....
ano tak som to mal pred inštaláciou tých driverov ale kedže sa mi dosť znížili fps tak je možné aby sa tá grafika prepla z nvidie na tu Intel ? ja ináč nechápem ako môže tá nvidia podávať zrazu tak nízke výkony v hrách...
Monitor mám ako predtým zapojený cez HDMI do grafiky a v správcovi zariadení -> display adapters -> Intel(R) HD Graphics 4600 -> Microsoft Basic Display Adapters
Nechápem prečo sa tam zrazu tá nvidia nezobrazuje, aj v GPU Z mi to ukazuje že Nvidiu mám
// Spojený príspevok 26.12.2017 16:42
Jáj tá Nvidia má názov v Display adapters, Microsoft Basic Display adapters aspoň tak mi to ukazuje GPU Z
"Metabond" prosim nepovazovat za reklamu - iny obrazok som nemal po ruke na ploche
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Daj ho ODSTRANIT VRATANE... Restartni BEZ PRIPOJENIA DO NETU Instaluj jej soft Nezarucujem vsak...no mohlo by to byt riesenie