Zdravím mám jeden PC s Win XP SP3 mám vypnuté automatické aktualizácie úplne mám tam len pár programov (Opera, Firefox, Winrar, Adobe Reader a pod. čiže nič tam také nie je iné čo by si malo samo niečo sťahovať) a u ktorých som vypol automatické aktualizácie ak sa dalo no a mám obmedzený internet od T-comu môžem stiahnuť len 2 GB (2048 MB ) na mesiac ! Ten počítač používa moja mama no a v poslednej dobe ak sa pripojí na internet že ho len zapne neotvorí ešte ani len webový prehliadač a nesurfuje !
tak sa jej tam začne niečo automaticky stahovať trvá to už asi tretí deň po sebe stiahne to okolo 50 MB potom to prestane ale nevypíše nič žeby sa niečo aktualizovalo a podobne - takže neviem vôbec čo sa to stiahlo a to robí každý deň teraz už to stiahlo spolu okolo 150 MB za 3 dni
- že sa niečo sťahuje viem iba podľa toho že mám nainštalovaný program ktorý mi počíta koľko som presurfoval a ten ukazuje ak sa niečo sťahuje a aj presne koľko to stiahne jedna sa konkrétne o program od nemeckého T-comu DSL Manager 6.9 meria presne ešte ma nesklamal a ešte aj bliká dióda na modeme že sa niečo sťahuje.
Neviem zistiť čo to môže byť viete poradiť dal som preskenovať PC na vírusi nič nenašlo použil som CCleaner aby vyčistil nepotrebné súbory cookies a pod.
Skúšal som aj hľadať novo vytvorené súbory v PC alebo zmené o tom čase keď to stiahlo tie dáta no nič podozrivé sa nenašlo neviem čo to môže byť za frasa a ako na to prísť viete poradiť ? ?