mám taký problém nainstaloval som si vistu a aj všetky drivere . nainstalujem driver a restartnem a kednabootne tak ma čaká zasa instalacia gpu. musímist cez computer manage a device manager a tu graficku ked sa restartne zasa ukáže standard video driver alebo dačo podobne a musím dat aktualizovat driver a najst inf subor a nainstalovat toto už robím 3dní za každým zapnutím.. Graficka je Intel 82855.Kamosovi to tiež robila na aceri tiež na viste a nevedeli sme si dat rady tak tam dal windows xp..
trochu som nepochopil.. ked som mal notebook hp nx9010 a drivere na win xp a normálne ich nainstalovalo na 7 aj na vistu..viem že nvidia a ati to nerobia ale intely su iné..No proste nvidia a ati to nerobia len intely mám s tým skúsenosti..Pretože aj v firme máme grafiky Intel na notebookoch a tiež to isté robí.. a čo máme Nvidie tak ked su drivere na xp tak v pohode ich nainstaluje na 8.1..hladal som alternatívny driver na 7/vista
nevymyslaj kraviny a davaj tam ovladace pre OS, ktory pouzivas. Comu sa potom cudujes ked to nefunguje ako ma? Ocividne si rad vyrabas zbytocne problemy a pridavas si pracu.
a ked ste taký múdry tak skadial mám zohnať CD WIN XP ? Ja ked som ho kúpil tak už mal win vistu nainstalovanú.A potom som preinštaloval,lebo išlo celkom pomaly..
// Spojený príspevok Pia 04.07.14 11:23
od nova som ho kúpil mal upgrade z win xp na vistu mám dve lic. nálepky vzadu na ntbk
a? mas stejny OS so stejnymi nedostatkami, akurat si ho osekal o veci o ktorych si myslis ze ti ich netreba. Ked das zo skodovky dole dvere a blatniky, tejne to bude skodovka a nie porsche. takze asi tak.