Zdravím, vopred sa ospravedlňujem ak to píšem do zlej sekcie ale do PC sa moc nevyznám. Po roku som sa rozhodol reinštalovať win, všetko prebehlo ako malo ale asi cca po týždni mi začal PC blbnúť. Nehovoriac o tom že pri zapínaní trvá dlho kým sa mi vôbec windows na obrazovke zobrazí, som narazil na väčší problém. Včera po vypnutí PC a následnom zapnutí mi nechcelo načítať bios, prvý krát sa mi nezobrazilo ani logo z. dosky. Po niekolkých resetoch sa mi konečne logo MSI objavilo ale Ďalej som sa nedostal do biosu, "zamrzlo to". Pc som odpojil z elektriky (zo skúseností s NTB) a počkal, nepomohlo. Pri hrabaní v kompe som ho vyčistil (prachu jak sa patrí
), nakoniec som som prehodil RAMky z 1,3 na 1,4 - k mojemu počudovaniu toto zabralo a načítal sa mi pohode aj Win. Dnes ráno po zapnutí som mal ale opäť ten istý problém. Povedal som si že skúsim ramky znovu prehodiť na pôvodné miesto (1,3) zabralo to. Neviete mi povedať v čom môže byť problém?
Zostava: Win 7 Ultimate, doska MSI 970A-G46, RAM 8GB DDR3, AMD FX4350 4,2Ghz, nVidia GeForce 750i 2GB DDR5... ďakujem za pomoc