Zdravím. Pred zhruba 1/2 roka som si kúpil nový PC. Pol roka bežal v pohode, bol som s ním spokojný. Ale nedávno som prišiel domov a chcel som si zahrať. Zapol som ho a nič. Skúšal všetko vypojiť a zapojiť. Ale nič. ani sa nerozbehne. Neviete niekto čím to môže byť? Kablikmi to nie je... To viem
Pocitac si kupil vcelku poskladany? Ak hej tak pravdepodobne bude nan zaruka tak ho reklamuj. Ak nie tak v prvom rade skontruluj zdroj. Premeraj napatia multimetrom.
Áno, kúpil som tento PC http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... idp=q72240 ešte je naňho zaruka. Nejde mi ani tak o to že sa pokazil ako o to, že sa pokazil po takej krátkej dobe. Budem ho asi musieť reklamovať ale ešte predtým hľadám pomoc pretože reklamácia trvá dlho a qcomp nedáva do PC windowsy. Mám ešte jednu otázku. je možné, že odišiel zdroj? Ak áno tak ak mám starší PC (dsoť starý) a vymením zdroje tak to pôjde alebo to starý zdoj v nobom PC nebude stíhať?
ten starý PC má asi 8 rokov. Takže vôbec netuším ako sa volá. Asi ho budem musieť reštartovať. Ak je ten zdroj moc starý, je moéžné že by mi to ešte viac poškodilo PC keby som ich skusil vymeniť? Ale aj tak ďakujem za pomoc. Vidím, že reklamácia bude najučinniejšia
ten starý PC má asi 8 rokov. Takže vôbec netuším ako sa volá. Asi ho budem musieť reklamovať. Ak je ten zdroj moc starý, je moéžné že by mi to ešte viac poškodilo PC keby som ich skusil vymeniť? Ale aj tak ďakujem za pomoc. Vidím, že reklamácia bude najučinniejšia
Ak ten zdroj potiahne všetko a sedia piny tak všetko pôjde tak ako má (ale musí byť funkčný ). Inak nemá sa to ako poškodiť, ale radčej by som to nerozoberal ak si to kupoval v celku a išiel to dať reklamovať.
Už som to poslal na reklamáciu. Povedali mi, že mám poslať zdroj a obratom mi pošlú nový. Ale spomínali niečo také, že ak zistia , že chyba nie je v zdroji tak musím poslať celý PC a to by sa strašne natiahlo. Myslíte si , že keď počítač nejde zapnúť vôbec tak môže byť chyba aj inde?
moze. pokial to nerozoberes a nespravis diagnostiku, moze to byt milion veci, od nejakeho komponentu v skrate, blokujuceho zdroj, az po vadnu dosku a zdroj.