cim viac budes mat, tym lepsia zostava z toho vyjde
ak by si vedel vyuzit nejake komponenty zo stareho PC [aspon disk, kym ceny neklesnu] dalo by sa pridat na ostatnych komponentoch, resp. usetrit
takze kolko si ochotny investovat?
btw. v lowendovom sektore su AMD grafiky vyhodnejsie...
priklad ak by tie moje poziadavky vzladol pc za 500 € naco by som skladal pc za 1000 € ? takze cenu taku co najlacnejsie ale aby to splnalo hlavne to ze mmorpg hry full grafika a stale vysoke fps(50 minimalne)
Jigsaw mas moznost pouzit disk a mechaniu zo stareho PC?
ak ano, su to SATA ci ATA zariadenia? inak ti vyhovuje cena navrhnutej zostavy?
mig07 grafiku by som vymenil za gigabyte GTX560Ti - lepsie chladenie, aj ked mierne nizsie takty
to killer: tak ja zasa nie, dobre skusenosti s MSI, aj teraz mam tu kartu a spokojnost... ale je to podstatne jedno , je to to isté, zaleží ktora je mmt lacnejšia.....
su to vseobecne zauzivane skratky, keby som ti povedal "serial advanced technology attachment"
a "parallel advanced technology attachment" asi by si z toho moc mudry nebol
Z alzy mi to vyslo 469€. Na take to tvoje domace zuvanie je to plne postacujuci komp a zvladne aj vsetky najnovsie hry vo full hd tak na medium - high detailoch (zavisi od hry)
hotove PC je nevyhodne, zvycajne zlozene z nekvalitnych komponentov [hlavne zdroj a skrinka] a nevyvazene
dalsia vec je, ze mas casto zaruku len na cele PC ako komplet teda nemozes bednu v zarucnej dobe ani otvorit, ci uz kvoli vymene komponentu, alebo pri vysavani prachu