Ahojte, stala sa mi takáto vec. V piatok mi prišili kuriérom komponenty. Ja som avšak pracoval, tak mi deliverku odobrala teta a sesternicin priateľ. Najprv prišlo TNTčkom zdroj a wifi prijimač. Všetko bolo v poriadku. Neskôr prišlo DPDčkom zvyšok. Sesternicin priateľ to odobral, podpisal a kurier sa vyparil.
V sobotu pridem domov a keď som videl tých zopár škatúl tak som vedel, že je zle. Skrinka a grafika chýbala ... Hned som volal, ale cez víkend majú zavrete. Tak som pisal mail a som zvedavý čo odpíšu. NEviem ako su na tom s podporou zakaznikov, tak neviem, že kedy sa dočkam odpovede.
Moja otázka znie. Ak mi to spolubyvajuci prebral, podpisal, tak mám právo protestovať, že mi to chýba? Lebo ak dobre viem, tak svojim podpisom pri prevzatí balíku potvrdzuješ, že je všetko okej.
Grafika spolu so skrinkou ma stáli 210 libier a je to naozaj veľa peňazí ... Dosť ma to štve, že to nerozbalil a neskontroloval. Ja byť doma, tak to určite urobím ...
Môžem sa s tým potom obrátiť na políciu? LEbo mám svedkov, keď som to rozbaloval, že to tam nebolo a neklamem ...
Každopádne, som zvedavý, že čo odpíšu, dám vedieť ..
_________________ Laptop Asus TUF A15 Ryzen 5 4600 1650 Ti 4GB 8GB RAM 512gb ssd |