zdravim... odisiel mi irvertor na podvietenie displeja... setko ostatne ide iba len to podsvietenie nie... mohli by ste mi proradit na akej stranke by som si ho mohol objednat? nemozem akosi najst lebo neviem ani poriadne kde mam hladat... diky moc
ako som meral taq som meral... ten invertor by mal fungovat ale na vystupe mi nechce dat ziadne napatie... setky ledky funguju len vystup z trafa nece ist... nefite v com to moze byt?
No bohuzial mas prerazene vinutie na trafe ... nove samotne trafo na 100% na slovensku nezozenies ... cize jedine vysolit 110$ alebo ked nema vysoku hodnotu tak kupit uz cely novy Notebook
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M
nj preco si to neprevinies. zohnat taky tenky drot a rozobrat a navimut.inak mam taky podobny invertor z jedneho lcd cka ale neviem ci by sa ti dala prisposobit cievka.
ale pochzbujem bo toto ide na male podsvietenie na male lcd.
hmm.. diky to ma nenapadlo s tym previnutim... sak nabuduci rok maturujem z elektriky taq preco by som to nemohol skusit?... skusim to previnut a dam vedet ci to buchlo...
to borec: veru to bude asi maly na to moje LCD...
nooo... taqze som zistil ze som mal vyhodenu poistku... tu sa mi podarilo opravit... este musim nejako zmaknut to trafo... nezna ktosi naku stranku de sa daju zohnat rozne trafa?
jeeeezis sy to posral. to si mal pekne dat nad horak a za tepla rozoberat. lebo je to zaliate takym lakom co pri teplote povoli. mno teraz uz mozes akurat tak s tym spravit.
ja viem.. a co myslis ze som robil? sice nie s horakom ale tiez som sa to snazil roztopit... aj taq sa mi to zlomilo.. no nic... saq uz aj taq pomaly setrim na ten invertor...