Zdravím hneď na začiatok sa chcem ospravedlniť ak tu nepatrí moja téma ale nevedel som kde to zaradiť.
Takže teraz ku môjmu problému.
Mám taký problém že netuším či ide o podvodníka alebo nie.Dopredu upozorňujem nehovorí po slovensky a je z Nigérie už to ma znepokojuje.
Tak prišla mi reakcia na môj inzerát na bazar.sk stým že chce ho kúpiť pre syna a poslať do Nigérie a že to zaplatí cez bankový účet.
Tak som napísal kde ma koľko peňazí poslať a že odošlem tovar po prijatí platby na môj účet.
Ďalej mi napísal že platbu ide zaplatiť.a poslal mi adresu a telefóne číslo kde to poslať.
už som myslel že mi prídu peniaze ale potom mi píše že či mi prišiel e-mail od BANK OF AMERICA. Tak som to skontroloval ale nič mi neprišlo. Potom ma napadlo či nebude v spame a naozaj tam bol.Už pri tomto som sa zastavil že či to vlastne nebude podvodník keď to prišlo do spamu.
Tak som mu napísal že keď mi príde platba že to odošlem a nato mi prišla odpoveď kde mi píše že z jeho účtu bola odpočítaná suma ktorú som požadoval a že čakajú len na to aby som im poslal informácie o odoslaní balíka.Vraj potom mi budu pripočítané peniaze na účet.
Ale nejako tomu neverím. Keď som zadal e-mail odkiaľ to bolo posielané tak mi nič nenašlo.
Toto je ten mail.
Takže netuším že či to je podvod alebo nie.
Ak ma dakto s týmto skúsenosti budem rád keď mi niekto poradí.
Ďakujem