Zdravím, hľadám nejaké nové slúchadlá. Kupovať ich budem niekedy na začiatku novembra, takže rozpočet je toľko koľko dovtedy našetrím. Odhadujem tak 40-50€. Hodili by sa však alternatívy do 20, 40 a 60€. Jediné čo vyžadujem je aby boli pohodlné a niečo vydržali. Búchať nimi nebudem, skôr aby som ich nechodil raz mesačne reklamovať lebo prestane hrať jedno slúchadlo a podobne. Pohodlné -> hlboké náušníky (alebo aspoň s mäkkou výplňou vo vnútri) - čo najväčšie v danej cene, aspoň 1-1,5 cm hrubé polstrovanie okolo uší a aspoň trochu polstrovania na vrch hlavy (alebo podobný systém ako majú moje K512) Dôvod prečo mením moje AKG K512 -> vyzerajú pohodlne a ten samonastavovací systém je super, ale okolo uší majú len asi 1 cm polstrovania ktoré je tvrdé ale úplne sa stláča. a od vnútorného konca náušníku je už celé vnútro len látkou potiahnutý plast, čiže ucho mám stlačené na hlavu kusom tvrdého plastu
Na inom (zahraničnom) fóre mi poradili Panasonic HTF600, kt. sa u nás pohybujú okolo 40€. Prechádzal som si aj head-fi.org, tam som našiel dobré recenzie na Superlux 681.
Ak viete o niečo inom/lepšom, sem s tým.
_________________ PC: CPU: Intel i7-4790 Cooler: EK Supremacy EVO MB: Gigabyte B85N RAM: Adata 4GB + Kingston 8GB SSD: Samsung 850 EVO 500GB GPU: XFX GTR RX 480 8GB with Alphacool NexXxoS GPS-07T Case: Advantech IPC-510 PSU: Corsair RM1000i KB: Idobao x YMDK ID75 with Outemu Silent Grey Mouse: Logitech G305 Mousepad: LTT Deskpad Headphones: AKG K240 Sextett with Brainwavz Velour pads Mobil: Sony Xperia 5 II |