mam stare lcd Philips 150P4CS..... je to 15" uvedena na trh v v zime 2003,kupil som ju v roku 2005.
poslednych par mesiacou som pocul niake zvuky ako elektricke prskanie ale nic sa nekazilo a ked som monitor trocha pobuchal tak to vzdy preslo.Vcera to zacalo znova prskat a bolo dajake silnejsie a neprestavalo to,zrazu vypadol prud v celom dome.
vedel som ze monitor asi dosluzil tak som ho rozobral a nasiel som spalene mieso medzi elektrickym kablom v monitore a zadnou stranou jednej z dosiek co su tam.Monitor sa ani nerozsviety ked ho zapnem,uz som to chcel vzdat kym som nedostal radu ze to moze byt poistika.
Tak som vybral tu poistku a pozrel som si ake sa predavaju na internete a tu potrebujem poradit,je to taka trubkova poistka zo striebornimy hlavickamy a bielym telom ako tato
http://www.ienergosystem.com/Poistky_-prislusenstvo.html?xmlid=523989rozdiel je v tom ze nema popisane to biele telo,jedine oznacenie je na tych hlavach,je tam toto
"s(s v kruzku ) CCC w (w v kruzku ) T2H250V"
na heureka sk som nasiel velmi vela drhou tychto trubivkovych poistiek a neviem ktoru mam kupit. dalsia otazka ako vlastne viem ze ta poistka je prepalena ked nevidim donutra cez tu bielu farbu