Zdravíčko, tak dúfam že píšem do dobrej sekcie, ak by to malo byť niekam inam tak to preíšem tam
Takže mám taký problém s PC, proste sekal sa, už to nebolo tak ako to má byť tak brat išiel preinštalovať win, mám originál 8.1 ľahká inštalácia... všetko išlo jak má preinštaloval to, ako prvé stiahol Google Chrome potom niekam odišiel a keď sa vrátil že na PC iba čierna obrazovka
Tak som došiel domov, dal som zapnúť PC ale zase to nešlo tak som tam hodil CD na preinštalovanie,
formátoval som všetky disky normálne som nainštaloval win, všetko podla plánu, keď som bol na ploche už vytiahol som CD, reštartoval som PC, všetko išlo, stiahol som Google Chrome, stiahol som eset, dačo som pozeral na Google a odrazu len čierny monitor
Tak som PC reštartoval začínal sa jak keby zapínať naskočilo logo win a čierna obrazovka
. No a toto je ten problém proste mi nezapne PC
stále čierny monitor. Neviem či bude chyba v nejakej súčiastke PC alebo dačo software. PC mam poskladaný a zatiaľ bola reklamovaná grafika 2-3 krát.
Takže ak by niekto vedel poradiť by som sa celkom potešil, snáď to je napísané zrozumiteľne
presunute - brmbo