Zdravim, vcera mi odisiel stolny PC, takze som si pozical notebook. Spustil som si na Notebooku Crysis 2 zacalo to sekat, nainstaloval som BFBC2 to tiez sekalo, nastavenia na crysis 2 som nemenil, predtym to islo v pohode. V nastaveniach crysis2 som si vsimol, ze detaily som nemohol zmenit na nizsie ako High u bfbc2 to bolo podobne, no tam to neslo tusim nizsie ako Medium. Updatol som driver na GPU, no jedina zmena, ktoru som si vsimol bola ta, ze u bfbc2 sa mi nastavili low detaily a ked som ich nastavil na vyssie videl som iba ciernu obrazovku a nezostalo mi nic ine ako to vratit spat na low. Crysis 2 som to update drivera este neskusal. Notebook bol davnejsie v servise no to bolo ohladom displaya. Bol tam nejaky divny typek, takze dufam, ze tam nevymenil aj nieco ine ako len ten display. Este som si spomenul, ze som mal moznost vyskusat Alpha versiu Army 3 a ta mi isla iba na low, vyssie to uz sekalo. Pomyslel som si, ze je to tym, ze je to novinka, no teraz trocha mam iny nazor. Neviete preco by tam mohol byt ten pokles vykonu ?
System specs
HP Pavilion dv6 Notebook CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz (8 CPUs), ~1.6GHz GPU: NVIDIA GeForce GT 230M RAM: 4gb
Naposledy upravil Bad_Boy dňa 12.08.2013 8:21, celkovo upravené 1