Zdravim mam problem s mojou zostavou (vid. podpis) pc som mal vypnuty asi 4-5 dni (pred tym islo vsetko ok) a odvtedy ako som ho zapol sa strasne pomaly bootuje win a pomaly sa vypína: ked zapnem pc tak sa zobrazi logo MB to je ok ale v case kedy by sa malo zobrazit logo winu a vlastne zacat bootovat win tak logo sa nezobrazi hned ale po cca 3 minutach a pred tym je pocut seeknutie (zatocenie) disku dovtedy je ticho. Potom sa zobrazi logo winu a zacne bootovat vo wine sa mi potom zda zostava celkovo trochu pomalsia ako predtym (mozno sa mi to len zda.) Zostava sa tiez dlhsie vypina resp. ked sa na to pozeram "od oka" tak sa mi zda ze pc sa len dlhsie odhlasuje z winu (loging off) samotne vypnutie (shutting down) trva tak ako ma aspon mne sa to tak zda. V zostave mam nonstop zapojeny 1TB 2.5" externy disk seagate a 7 -portovy usb hub viem ze vas hned napadne ze pomale bootovanie je zapricinene prave tym pretoze sa to casto stava ale ja som mal v tom pc tieto dve veci zapojene stale a nebol s tym problem az teraz. Skusal som este optimalizovat win cez TuneUp Utilities ale problem sa neodstránil.
Takze poradite mi nieco na odstranenie tohto problemu?
|