Zdravim,
sestre som preinstaloval windows na Asus K53e. Je to 2 rocny NB so 4gb ram a Intel HD 3000. Miesto Win, ktory ma od Asusu som pouzil novy win 7 stiahnuty z MSDN AA (zadarmo MS produkty pre studentov). Ten asus win som nepouzil, pretoze obsahoval kopu hier a zbytocneho sw. Ked sme skusili nejaku z tych hier odinstalovat (hry ako Jewel a pod), tak zblbol cely win a furt padal Explorer.
Stiahol som vsetky drivre z asus webu, potom som dal aktualizovat drivre kazdemu jednemu komponentu v Device manageri. Vsetko funguje, aj webka, ethernet, wifi ale..
Kazde okno ktore otvorim, sa otvara ako keby malo lagy. Najprv sa zjavi priehladne a behom 3 sekund sa zvatsuje a straca priehladnost. Ked uz je otvorene, vsetko fici vpohode. To plati pre vsetky okna ako foldre, browser, nastavenia atd... Napadlo ma, ze je problem s driverom grafiky. Ale ten v Device manageri hlasi, ze je nainstalovana posledna verzia..
Diky
_________________ Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro |