Dobrý deň,chcel by som sa spýtať . Mám káblové pripojenie Satronet a službu SATROnet Basic ,kde je rýchlosť sťahovania uvedená 10 Mbit/s a rýchlosť odosielania 1 Mbit/s. Všetko bolo doteraz v poriadku bol som spokojný až na posledný asi mesiac približne registrujem že mi download ide dosť pomaly a upload oproti tomu dosť rýchlo. V poslednej dobe mi to dosť prekáža, okrem iného aj na mobile keď si chcem večer pozrieť v kľude na YouTube nejaké videá strašne pomaly to načítava aj keď vypnem HD. Je to neúnosné. Ešte doplním ,že kábel od netu mi ide do routru a z tade do pc ďalším káblom. Skúšal som už aj ten kábel pripojiť k notebooku všelijaké kombinácie ale bez výsledku stále to isté...Najprv keď vždy meriam rýchlosť mi to vybehne na normál ale po sekunde sa to okamžite znižuje na mizerných 200kb/s. Už som fakt bezmocný a neviem čo s tým mám robiť. Prikladám meranie.
Máš pocit, že my sme tu akokoľvek prepojení s danou firmou? Toto fórum nie je na riešenie problémov, ktoré dokáže vyriešiť len tvoj poskytovateľ. Ako myslíš, že by sme ti s týmto mali pomôcť?