Ahojte,v prvom rade sa chcem ospravedlnit zato,ze zakladam novu temu,aj ked o pomalom starte win je toho dost napisane,ale prezrel som snad cely net,skusil asi vsetky moznosti,ale problem som nevyriesil.
Mam Asus G74sx (CPU i7, 12GB RAM, GTX560 3GB, HDD 750HDD , SSD 180GB Intel 520, Win7 64x Ultimate).Problem nastal asi pred 2-3 mesiacmi.Zapnem notebook, (nie restart) nabehne logo Asus,nabehne logo Windowsu a potom cierna obrazovka asi na cca 1 minutu a az tak "Vitajte". Beh systemu ju potom uplne bezproblemovy. 1 s 10pokusov nabehne Win normalne,cca 15sek.Kupoval som koli tomu SSDcko,lebo som nedokazal prist na problem.Win som instaloval na cisto.Prve 5-6 zapnuti bolo v pohode,ale teraz som tam,kde som bol pri HDD.Nemam v PC nic,co by to mohlo sposobovat,aspon si myslim.
Skusal som vymazavat rozne ovladace,programy,menit rozlisenie,zakazal som vsetko pri starte cez TuneUp,dokonca aj vo windowse defender,aktualizacie,firewall atd atd.Ma niekto nejaky napad co to moze sposobovat,nejake skusenosti,postrehy?? Velmi mi natom zalezi a vyhodil som prachy za SSDcko aby som sa tochto problemu zbavil a nepomohlo.Som vdacny za vsetky rady.
Edit : Este doplnim ze problemu som sa zbavil v tedy,ked som oddistaloval ovladace na graficku kartu.Skusil som asi 5x zapnut NB a nabehol normalne.Potom som ale skusal menit ovladace za rozne verzie a problem zase pretrvaval...
|