Dobrý deň.
Mám taký problém že po načítaní windowsu mám časovú prestávku asi minútu a až potom mi ukáže kontá používateľovou.
Môj NB je
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=m59-324739.
Kupoval som ho pred 8 mesiacmi a všetko bolo v poriadku až do začiatku decembra. Vtedy mi to spravil prvýkrát. Keďže som mal problém aj s citlivosťou DVD-mechaniky, konektorom USB3 a One Key Reconvery problém nevyriešil, tak som ho hneď niesol naspäť do predajni. Tam mi tvrdili, že to bude chyba na HDD, ktorý mi aj vymenili a dali mi tam nový operačný systém. Keď som si ho bol prevziať, tak po zapnutí v predajni sa mi spustilo prvé spustenie, takže som nevedel posúdiť či daný problém odstránili.
Ale problém pretrváva. Buď sa mi zapína tak, že operačný system načíta klasicky v priebehu 15-20 sekúnd a potom je čierna obrazovka, pričom asi po pól minúte je počuť spustenie HDD a o ďalšiu pól minútu naskočia kontá používateľnou, alebo celé načítavanie OS trvá okolo minúty a pol. Ale problém sa nevyskytuje v prípade, že NB reštartujem. V tedy nabehne bez problémov.
Keďže HDD vymenili, tak predpokladám, že to bude matičná doska. NB som často zaťažoval a kvôli škole a programom, ktoré sa vo W7 nedajú spustiť aktívne využívam programy Microsoft Virtual PC a VMware Workstation. Či vysoké zaťaženie NB nemohlo spôsobiť jeho poškodenie. A ďalší krát chcem ísť do predajni s trošku väčším prehľadom.
Vopred veľmi pekne ďakujem za pomoc.