zdravím. už som skoro o tom istom probleme pisal ale rozhodol som sa zalozit novu temu dufam ze to nevadi. ide o to že dnes rano som zapol pc vsetko v poriadku len sa strasne zasekaval tak som sa rozhodol ho restartovat..restart trval strasne dlho 20min cca a jak sa zapol windows tak bol znova pomalý a nenačítalo mi hdd. tak som ho vypol natvrdo a po 20min som ho zapol prebehlo vsetko v pohode rychlost je normalna len po 20minutach mi nenajde hdd a windows sa zacne znova lagovat.. ked dam restart vsetko odznova to iste..dufam ze to pochopite ked nie napisem znova zrozumitelnejsie. dakujem za kazdu pomoc.
vo windowse a potom si pozriet vytazenie ramky, cpu, disku. Pozriet processy co to sposobuju. Taktiez, kde mas zostavu? Zatial sa domnievam ze si windows rozbehal an telefone...
no viem že to pišem ako idiot ale momentalne ho vidim aj v sprave diskov aj v tento pc.. len niekedy sa stane že nevidno ho ani v sprave diskov.. a taktiež je momentalne pomalý aj ked som ho optimalizoval
Treba potom pozriet smart toho disku (ak ma) Alebo ho aspon skontrolovat na chyby cez chkdsk. Kolko ma rokov? Teoreticky moze odchadzat aj elektronika disku alebo samotny radic na doske. I ked ten by sa asi prejavil tak, ze by ti to nebootovalo ani z C.
ten hdd ma asi 7 rokov je z notebooku na ktorom odisla grafika.. ale ked som preinstaloval windows 17.12.2018 približne tak bežal normalne rychlo..mam na nom len dokumenty a pár hier takze je volnych 276gb.. už aj minule sa mi tak stalo s tym restartom a vsetkym.. preinstaloval som a na 5dni klud no zasa to začalo
// Spojený príspevok 22.12.2018 16:49
akože vyriešene? ja si myslim ze to nie je vyriesene??!!