Ahoj, Tak po dlhom čase písem o radu pri výbere M.Telefonu.Uz som si aj nejake vyhliadol a rozhodujem sa medzi LG optimus 2x typek mi povedal ze je tam iny softver ze na androide 2.2 to aj mrzlo a obcas problemy zo sietou teraz tam dal 2.3.5 tusim a vravel ze uz ide v pohode na tomto telefone ma laka to dvoj jadro(pozor nie som ten typ co potrebuje machrovat mam dvoj jadro) len si myslim ze ta tegra 2 bude v porovnani z druhym telefonom ktory mam vyhliadnuty bude lepsia.
Telefón využívam na volania pár esemes do mesiaca možno 2, čo je hlavné na internet keďže moja súčasná nokia 5800 nieje na internet bohvie čo a seká tam prehliadač chcel by som tým pádom niečo lepšie ďalej občas hudba filmy navigacia atd...
Druhy telefon co mam obhliadnuty je HTC Desire HD ako pozitiva hodnotim o nieco vecsi display sice je tam len jednojadro ale myslim si ze to nebude brzda,oproti LG ma o nieco malo viac RAM ma aj nejake Super LCD ale to ako vyhodu nevidim vydim to len na mensie plus ale co je podstatne odradza ma trosku kvalita spracovania a to konkretne kryt sim a sd karty a kryt baterie,neviem nepride mi to kvalitne a vydim na tom medzeru a zevraj tie plasty aj trochu vrzgaju.
A este Kamarad mi radil Iphone3GS ale to som vylucil celkovo sa mi paci len Iphone 4s a na ten samozrejme nemam
Tymto vas ziadam o nejaku radu ktory telefon vybrat,pripadne aj vase skusenosti
Kentaro