Zdravim, mám poslední dobou takovej problém. Mechanika mě nechce načítat CD-RW, normal CD-R načte v pohodě, DVD taky. Myslel jsem, že to bude třeba cd a špatným vypálením, tak jsem koupil nové CD-RW, rozbalil, vložil a nic, nenačetlo!
I CD-RW na kterých mám něco vypálené a dřív je načetlo to nyní nenačte, na jiném PC mě to načte!
Pak mě ještě "blbl" Alcohol 120%, mizela mě ta virtuální mechanika. Když jsem spustil program, objevila se, po restartu/vypnutí tam pak zase nebyla.V nastavení jsem měl nastaveno aby tam byla pořád. Jinak ale fakčila. Ten jsem teď odinstaloval, jestli to třeba nějak vzájemně nehaprovalo(dřív to ale nedělalo) a nic.
Mechanika mě už blbla dřív,nefakčilo aut.spouštění a tvářila se(ikona) jako by v sobě nic neměla,dvd jsem musel normal ručně spuštět přes průzkumníka. Když jsem dal mechaniku do jiného PC, tak fakčila jak má! Přeinstaloval jsem PC a v pohodě, akorát teď ty CD-RW a Alcohol.
Nevíte někdo co s tím? Zkoušel jsem mechaniku odinstalovat, nové ovladače jsem nenašel, čistit registry, restartovat, odinstalovat Alcohol a nic. Celkem potřebuji aby mě to fakčilo i s CD-RW
Mám tedy:
Mechanika: DVD-RAM LG GSA - H22L ; ovladače od Microsoft - verze 5.1.2535.0 a datum 1.7.2001 (Přitom mechaniku jsem kupoval 31.10.2006)
Alcohol 120% : 1.9.2.1705
CD-RW , CD-R , DVD : používám Verbatim