čaute... poprosil by som vás o radu, chcel by som si kúpiť nový noťas.. mám našporených 470€ a na nb do cca 500-550€ by som ešte našporil ale radšej lepšiu kvalitu za nižšiu cenu
nechcem veľmi asusy, acery, väčšina ľudi na nich pinda a tak.. tiež som nepočul veľa chvál ani na HP a lenovo... brat ma noťas toshiba a300-29k a celkom spoko je (myslim značka toshiba, ale aj ten notebook, ale mne už nepostačuje) a tak by som možno chcel nejaku toshibu poprípade niečo kvalitné aspoň ako toshiby..
notebook chcem využívať napr. sledovanie filmov, chcem si občas zahrať aj hry (napr. veľmi by som chcel aby mi môj nový noťas bezproblemovo potiahol novu mafiu II), hudbu, net, aj náročnejšie programy... displej by som uvítal čo najväčší.. procesor čo najlepší (nerozumiem sa príliš do toho) a tiež aj grafika čo naj, pamäť min 2gb.. hdd min. 320 gb, uvital by som skor 500GB..
a čo sa tyka OS, buď Win7 alebo bez.. radšej bez, Win7 si môžem aj sam nainštalovať..
notebook chcem z kamenneho obchodu niekde v prešove a okolí.. napr. Shark Computers, Nay, Metro...
a ked sme pri metre, tak je tam zľava na tento noťas: packard bell easynote tj71-sb-450cz, pačia sa mi jeho parametre a tak, ale neviem o značke takmer nič, takmer nič som ani nevygooglil, ale chcel by som vedieť čo si o ňom myslíte či si ho vziať alebo máte lepšie návrhy
Kód:
http://metro.sk/index.php?page_id=51&man=597216
vopred ďakujem