Zdravím,
rozmýšľal som nad upgradovaním mojho PC. Momentálne bežím na xeone x5460 z aliexpressu za 15€, doske z bazosu a rôzne pozháňanými 6gb ramkami. Grafiku mám radeon HD4870 od kamaráta. Na tie moje oldschoolovky to celkom stačí, ale chcel by som si zahrať aj zaklínača trojku, doom, ideálne aj cyberpunk 2077, prípadne aj baldours gate 3 keď vyjdú.
Podobným štýlom by som chcel poskladať (viac-menej) nový PC, ktorý by mi rozbehal nové hry (nepotrpím si na vymaxovanej grafike a 4k, monitor mi podporuje rozlíšenie max 1680x1050 a neplánujem ho meniť). Mám nový zdroj evga 600w, jednu pofidernú skriňu a HDD zo starého ntb, ktorý pravdepodobne za chvíľu odíde, ale ešte si asi chvíľu poslúži. Ideálne by som chcel prejsť na origo win 10 ktorý by som tiež chcel zohnať čo najlacnejšie.
Takže ľudia dobrí, vedeli by ste mi prosím Vás poradiť? Fantázii sa medze nekladú, uvedomujem si, že najlacnejšia cesta by bola to všetko ukradnúť,
ale až tak ďaleko neplánujem zájsť. Času mám dosť, a najreálnejšie to vidím tak, že počkám na nové ryzeny a buď využijem to, že zlacnejú staršie alebo využijem uvádzacie ceny nových.
Cenový strop je 300€ max. MAX.
Ďakujem