čaute mam problém , na hre world of warcraft som si chcel zmenit rozlisenie obrazovky a nechtiac som klikol na rozlisenie 1900 a ja mam len 1600 a ked zapnem hru tak mam ciernu obrazovku ako to zmenit? poradte niečo pls
choď do priečinka s wow, otvor WTF a tam edituj v poznámkovom bloku súbor Config.wtf. Nájdi tam kde máš napísané 1920x1080 a prepíš to na tvoje rozlíšenie, ulož súbor s príponou ako mal pôvodne a malo by ti to ísť... avšak toto píšem na základe WotLK, mohlo sa to s Cata alebo Pandami zmeniť (neviem aký máš datač) no myslím že aj tak by tam niečo podobné malo byť...
Zdravím! potreboval by som poradit, mam na WOWku problem ze ked hram tak sa mi hra obcas zasekne. Je to 335. Robi od preinstalovania windowsu. Predtym to slapalo v pohode na win 7 ultimate. Teras mam presne ten isty a tu mi to seka vedel by niekto pomoct?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie