Tak na GTA6 si este nejaky rok pockas, a zrejme vyjde skor na konzole ako na PC.
V kazdom pripade mas platformu AM4, ktora je sice stale ziva a vychadzaju na nu teda nedavno vysli nove procesory, no pamate mas DDR4, tam uz to nikam neposunies s frekvenciou.
Tie hry co hravas, pripadne ten Cyberpunk ti idu dostatocne rychlo na tvoje potreby?
Osobne by som staval PC, len vtedy ked viem ze viacero titulov ako 1-2 mi idu tak ze sa to neda hrat, alebo sa na to neda divat a viem ze sa tie hry chcem/musim zahrat a samozrejme myslim na to, ze o par mesiacov vyjde ten a ten titul u ktoreho ma caka tiez trapenie sa na mizernych nastaveniach obrazu...
Ale ak snivas ze si zahras GTA6, "tak zabudni", osobne by som si kvoli tejto hre este pockal na update zostavy a prisetril.
Lebo dnes kupis grafiku, mozno budes nuteny vymenit aj zdroj a ked vyjde GTA6 zistis ze tu bude 5XXX seria grafik od nVidie, 8XXX od AMD a samozrejme tu bude zvysok hw postaveny na novsej platforme AM5, bude prichadzat AM6, u Intelu ... tam sa tiez dacoho dockame v horizonte par rokov
ale skratka za mna osobne su to vyhodene peniaze momentalne.
Ale su to tvoje prachy, ty vies co mas doma a ako ti to slape.
AM4 platforma ktoru mas samozrejme bude mat este nejaky cas podporu, ohlasena bola na 6-7 rokov, ale ako som uz pisal, je tam DDR4 typ pamati...