Zdravim
Hľadám nejakú naozaj dobrú melee action hru podobnú novému DmC. Nemalo by to byť príliš staré, ale ani nejak extra nové. PC by mi malo utiahnuť ešte nejaké tie hry z 2013. Páčil sa mi aj bojový systém v Batman Arkham Asylum a City. Tiež by ma zaujímal názor ostatných na Darksiders 2. Mám aj gamepad od XboX360, čiže náročnosť ovládania asi nehrá rolu.
Tiež by som chcel poradiť nejakú hru s dobrým multiplayerom. Dosť dlho som hrával CoD:MW2, kým som neprešiel na Battlefield3. Nedávno som si dokonca kúpil aj SimCity, čiže keď to má dobrý multiplayer, tak mi na žánri príliš nezáleží. Tiež by to nemala byť hra príliš stará ako Quake alebo UT-čko. Je to síce klasika, ale to teraz nehľadám. Nezaujímajú ma hry ako je LoL, WoW, Dota a (samozrejme) Minecraft.
Mám ešte jednu obľúbenú kategóriu a to stealth hry. Napr. Hitman Absolution, Deus Ex: Human Revolution.
_________________ CPU: AMD Athlon II X2 250 3GHz (dual-core) RAM: 4GB OS: Windows 7 Service Pack 1 64bit Grafická karta: ASUS nVIDIA GTX650Ti 1GB DDR5 základná doska: ASUS M4N68T-M LE V2 (DDR3) zdroj: 750W |