no takže táto zostava nie je skladaná je to pc
hewlett-packard kúpil som ho začiatkom júna .Komplet celý PC má záruku
3 roky takže je tam ešte záruka na komplet celý PC
2 roky aj 9 mesiacov.K celému PC mám komplet príslušenstvo a aj dokonca krabicu.
Ja som za nho dal 25000 sk čo je veľa ale z poskladanými PC-čkami nemam dobre skusenosti takže som kúpíl hotovú.Najlepší je ten servis.Mal som problém zavolám do HP a do 24 hodín prišiel ku mne domov pracovník HP a na miete opravil chybu.
Ale k samotnej konfigurácii:
je to model HP dx7300 RN224ES
Takže procesor je
INTEL CORE 2 DUO E6300 s frekvenciou 1,86GHZ
takže som ho netaktoval.Ale kamoš ma ten istý model E6300-vku a taktol ju až na 3,00GHZ takže ak sa vyznáš nie je problém
Dosku sa mi bohužiaľ nepodarilo zistiť ale je to nejaký
CHIPSET INTEL Q965 s
INTEGROVANOU GRAFIKOU GMA3000.
K tej grafike
Bol som prekvapený aký má výkon ale fakt

hry tipu GTA:SA NFS:MW išli na veľmi slušných detailoch bez sekania ! Preto neviem čo chceš na tom PC robiť ale táto grafika je postačujúca na občasné hranie, hilmy, internet ...... Mimochodom čítal som že je to jedno z najvýkonejších integrovaných riešení na trhu.
Ale ak by ti nestačila dokúpil som k tomu PC grafiku
Xpertvision HD 2600XT s DDR3.Fakt výborna grafika.

Je to najvýkonejšia VGA na trhu v tejto cenovej relácii.Je taktovaná výrobcom na 800/1600 a teploty boli ohromujúce v kľude nedala viac ako 40° a v záťaži viac ako 50°-55° a má veľmi tichý chladič.
Dalej
pameť RAM je tam 1GB 667MHZ čo úplne postačuje kedže som nemal Vistu a ani nechcem
Hardisk je
SEAGATE BARACUDA 250GB 7200ot. musím podotknúť že je veľmi tichý

a celkovo celý PC ani nepočuť.Ten chladiaci systém HP je fakt dokonalý.
Máš tam
DVD napaľovačku s podporou
Lightscribe čítačku pameťových kariet atd atd
Dalej je tam
ORIGINÁLNY WINDOWS XP HOME EDITION SP2 takže mal by so legálne
A to je asi všetko čo som chcel povedať

a ešte celá bedna je pekne dizajnovo spravaná po obvode čierna a čelný panel strieborný
A vlastne je to tento PC:
http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=15545
Máš tam komplet popis.