Myslim, ze ide o to popisat rozne sposoby, akymi zabezpecit siet. Na zaciatok by som povedal, ze najslabsim clankom pocitacovej siete su ludia, ktori si pisu hesla na papieriky, resp navstevuju stranky alebo otvaraju emaili, vdaka ktorym sa infikuje cela siet. Treba im v tom zamedzit obmedzenim prav, aplikacii a pristupu k nepovolenym informaciam. Dalsim krokom by boli pravidelne skolenia, na ktorych by zamestnancov oboznamovali s moznymi rizikami a postihmi za pripadnu nezdopovednost. Potom implementovat bezpecnostne aplikacie, avsak nezabudat na to, ze tie nie su zadarmo. Firmu vedie manazment, ktory nerozumie IT a tomu treba vysvetlit, ze bez zabezpecenia moze prist firma o niekolko milionov rocne a taktiez stratit doveru klientov, ak dojde k uniku informaciu, cize sa oplati investovat niekolko tisic do routeru, firewallu, pripadne dalsich aplikacii v zavislosti na pouzitom OS. Prakticku cast by som si predstavoval asi tak, ze by si simuloval situacie mozneho prelomenia zabezpecenia a tebou navrhnute sposoby, ktore im v tom zabrania. Pokial to ma byt praca na 2 strany, tak by sa to dalo spracovat, ak to ma byt dlhsie, tak treba dat nejaku omacku.