Mam taky problem potreboval by som poradit s vyberom nejakej telky do 20000 a nesmie mat uhlopriecku vecsiu ako 84cm, chcel som panasonic viera ale nikde nemôzem najst s takouto uhloprieckou jednine iba vecsie. A este jedna vec obchod musi byt bud v Čadci alebo Ziline. Vdik za rady
_________________ CPU Intel dual core 7200 + AC Freezer 7 Pro, zdroj Forton 450W SAGA+, Hdd Samsung SpinPoint F1 320GB + 500GB Samsung, MB asus P5QL Pro, GPU Asus HD4670 + AC Accelero S2, RAM A-DATA 2GB Gamers series + 2GB Kingston, klavesnica Logitech Illuminated keyboard, myška Genius Navigator 335. cooler master 330 + 2x ventilarory
no pri panasonicu si platis dost za znacku su dvaja vyrobcovia ktori davaju do vyvoja take peniaze ako nikto iny samsung a lg ostatny od nich iba kupuju licencie na vyrabanie lcd panelov alebo plaziem ja osobne by som bez vahania zobral http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... 5201326000 na nadherny design aj obraz lg sam mam pazmu od lg a je uplne super
SAMSUNG Electronics LCD Business je tovaren pri Trnave kde sa vyrabaju LCD ktore do svojich TV dava aj Sony, preto su tie tovarne aj tak blizko seba ale v Nitre sa uz len skladaju komplet TV.