Dobry den.
Som clovek, ktory uz vyskusal niekolko atramentovych tlaciarni od HP a Canon MP140. Ked som do nej isiel kupit naplne, radsej som vzal novu Lexmark x2650 (aj tak mi na Canone uz nesiel skener) no ale to som urobil krok dozadu. Ich ochrana proti naplnaniu ma donutila rozmyslat co dalej. Je moznost kupit obnovitelne naplne cislo 14A a 15A (standardne su 14 a 15) v cene asi 50EUR, na druhu stranu vsak rozmyslam ist blizssie k idealu. Na X2650 mi chyba potlac CD a robit narazovo 20 medii cez light scribe je tragedia... preto sa vas chcem opytat na odporucania, skusenosti.
Hladam tlaciaren:
-cena samozrejme co najnizsia
-skener
-podpora tlace na CD media
-bude mat doplnatelne zasobniky
-kvalita tlace a rychlost ma nezaujima, mne pekne tlacili uz HP695C a sucase tlaciarne su vsetky daleko lepsie...
Vyuzivat ju chcem hlavne na CB tlac (student-ucebne materialy) 30-300 stran/mesacne, farba len na zvyraznenie, obrazky minimalne, 20 farebnych CD do mesiaca.
K 3. bodu by ma zaujimali prave vase skusenosti- co sa da plnit, ktora znacka vydrzi mozno len 2 naplnenia, ktora ma trvanlivejsie hlavy na naplniach, co sa naplnit neda vobec koli ochrane...
Dakujem za vsetky komentare.
|